Vergaderen

Workshop/Cursus

Ik kom hier al 10 jaar voor mijn leiderschapsprogramma 'Muze de Kern'. Leidinggevenden die voortdurend geconfronteerd worden met veranderingen en reorganisaties, waarbij ze mensen en processen aansturen, ondergaan een 'grondige onderhoudsbeurt'. Tijdens deze week - in de luwte die Herberg Het Volle Leven biedt - krijgen ze de volle aandacht die ze nodig hebben om zichzelf op te laden en weer geïnspireerd op pad te gaan.


Connie Schijf

Directeur Bureau Schijf, Partner in Leiderschap te Leiden

 

 

Genoeg ruimte voor workshop/cursus

Een workshop geven? Herberg Het Volle Leven heeft twee ruimtes die geschikt zijn voor workshops, cursussen, trainingen of vergaderingen. Verder zijn er veel mogelijkheden voor groepen buiten op ons erf of in de grote schuur naast de herberg.

 

Overnachten en catering

Voor meerdaagse activiteiten is overnachten mogelijk voor groepen van maximaal 18 personen. Diner en catering is ook mogelijk voor grotere groepen.

Cursusruimte 'de kapel'

Cursusruimte 'de kapel'

Eén cursusruimte 'de kapel' ligt los van de herberg aan de rand van het bos en is ruim 60 m2 met een prachtig hoog plafond. Door de serene sfeer leent deze ruimte zich uitstekend voor workshops of cursussen op creatief en bewustwordingsgebied, zoals bijvoorbeeld:

 • yoga
 • managementtraining
 • meditatie
 • teambuilding
 • muziek

Yoga in 'de kapel'

Informeer naar de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende prijsopgave.

 

 

 

 

Vergaderen

'De heidagen voor onze organisatie hebben we bij de herberg georganiseerd. Wat een fijne informele sfeer, plezierige ruimtes en schone, zachte bedden. De attente, ongedwongen verzorging en het fantastische eten maakten het helemaal compleet!'

 

Janke Brands,

Beleidsmedewerker Eurosonic Noorderslag te Groningen

Cursusruimte in de herberg

Cursusruimte in de herberg

Vergaderen in landelijke omgeving, daarvoor leent de tweede cursusruimte van circa 40 m2 zich uitstekend. Centraal in de herberg gelegen en met uitzicht op de binnentuin. De sfeervolle ruimte - met een rood plavuizen vloer en houten balkenplafond - is geschikt voor vergaderingen, workshops of cursussen die gebruik willen maken van een tafelopstelling.

 

Beide ruimtes kunnen in combinatie gereserveerd worden.

Vrijblijvende prijsopgave

Koffie van The Golden Coffee BoxVoor workshops/cursussen of vergaderingen maken wij graag een vrijblijvende prijsopgave op maat. Neemt u daarvoor contact met ons op.

 

Voor groepen van minimaal 8 personen zijn wij ook open buiten onze reguliere openingstijden.

 • Nieuwsbrief

  sidebar-nb

  Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen /activiteiten met gratis recepten van vegetarische heerlijkheden!

  Bekijk onze nieuwsbrieven

  Meld u hier aan:

  Meer dan 2.000 abonnees!
   
 • Gastenboek

 • Laat ook uw bericht achter:

 •