Verrassingsmenu

In Herberg Het Volle Leven kunt u in een ontspannen sfeer genieten van vegetarisch en biologisch eten, onder het motto: culinair genieten van Bourgondische, biologische heerlijkheden. Wij bereiden dagelijks een verrassingsmenu van drie gangen met volop de smaak van het seizoen. We houden hierbij rekening met eventuele dieetwensen. Ook voor veganisten toveren we een feestje op het bord. 

'In het volle leven is koken tot kunst verheven. Rust en sfeer waren genot. Bedankt en tot ziens.'

- Ans en Roel

‘Ben m’n leven lang al vegetariër en nog nergens zo lekker gegeten als hier!’

- Rosita

Het was goddelijk! Hadden we niet verwacht als vleeseters.’

- Antoinette en Steven

€ 48,50

Biologische producten

Onze biologische producten komen zoveel mogelijk uit eigen moestuin. ‘s Ochtends geoogst, ‘s avonds op uw bord. Verser kan niet. Daarbij werken we zoveel mogelijk samen met leveranciers uit de regio voor de producten die we niet zelf verbouwen. Voor de liefhebber schenken we daar graag een glas goede biologische wijn of bier bij. 

Catering

Misschien viert u een bijzondere gebeurtenis liever thuis of op een andere plek. Vanuit de herberg verzorgen we een vegetarische en biologische catering. Volledig op maat en naar uw wensen. 

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken een passende offerte voor u.

High tea

Wilt u met een groepje komen genieten van een echte High Tea in de stijl van Het Volle Leven? Voor een groep van minimaal 12 personen verzorgen wij een verrassende combinatie van zoete en hartige heerlijkheden. Informeer bij ons voor de prijs en mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief