Ons huis is jouw huis

Lees wat onze gasten er van vonden

Laat ook een reactie achter

Onthaasten in het Drents-Friese Wold en de gezellige, comfortabele herberg. Hoogtepunt van de dag was het door Yt bereide menu. Verrukkelijke culinaire tongstrelingen! Samen met onze honden hebben we drie onvergetelijke dagen beleefd. Wij komen terug!

- Arthur en Elke

Het was genieten! De omgeving, de kamer, het diner en het ontbijt: alles klopte. Complimenten voor een heerlijk verblijf!

- Bart en Anja

Met mijn vleesliefhebbende vriend heerlijk gegeten en gedronken in de tuin met een kippetje die rond onze benen scharrelde en konijnen achter op het veld. Na een wandeling door het bos de dag afgesloten met een heerlijke whiskey (mooie collectie!). Kortom, een heerlijke start van een ontspannen weekend. Bedankt!

- Sinne

Een fantastische plek om te komen en te zijn. Elke keer tovert Yt weer mooie schilderijtjes met heerlijkheden. In een gemoedelijke sfeer word je hier altijd gastvrij onthaald. Ons favoriete restaurant, Yt en Gijs heel veel dank en tot snel!

- Karel en Corien

Als echte vleeseter zag ik het niet zitten om vegetarisch te eten. Na lang praten door een vriendin toch maar overstag gegaan. Helemaal omgeslagen: heerlijk gegeten, super gastvrij en de vooroordelen van vegetarisch overboord gegooid. Mooi restaurant waar ik zeker een vast plekje van maak om te eten!

- Hermien

De hond begroette ons liefdevol. Het welkom was warm. De eerste hap...we werden er stil van. De avond: perfect!

- Camillo

Heerlijk verblijf bij Yt en Gijs. Bedankt voor jullie warme welkom en gastvrijheid. Het eten was verrassend lekker! Friesland en Drenthe hebben ons hart gestolen. We hebben genoten, we houden van het Volle Leven!

- Bart en Lidia

Een ideale locatie voor een mooi yogaweekend of yogavakantie! Met heerlijke biologisch vegetarische maaltijden, een lust voor het oog en de smaakpapillen! Afgelopen weekend was heerlijk, voor herhaling vatbaar.

- Ingrid Oosterhof

Van onze gasten gehoord dat we bij jullie lekker konden eten en nu kwam het er van op uitnodiging van onze vegetarische buren. Wat een gezellige ambiance en het eten van Yt was subliem! Vlees of vis hebben we absoluut niet gemist. Wat hebben we genoten! Joop en Christel

- Restaurant 'De Jagershof' (Peest )

Via internet aan dit adres gekomen. We zijn geen vegetariër, maar dachten 'kan geen kwaad en dat willen wij ook wel eens ervaren'. Conclusie: Fantastisch! Yt is een kunstenares, ze maakt van de borden schitterende schilderijtjes. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen.

- Ans en Peter

We hebben genoten van jullie gastvrijheid. Warm bij de houtkachel, heerlijke natuur en verrukkelijk eten! Een cadeau om te geven en te krijgen.

- Paul en Manon

Hartelijk dank voor de zeer gastvrije en bijzondere ontvangst. Wat het eten betreft hebben we ons zeker laten verrassen. Het overtrof onze stoutste verwachtingen. Wij komen zeker nog eens terug!

- Joke en Janny

Yt kan toveren! Zo heb ik nog nergens gegeten.

- Ansje

Wat een rust, stilte en gemoedelijke sfeer. Het eten was fantastisch, we hebben genoten van alles wat op tafel kwam.

- Janke

Een geweldig verjaardagskado, een verrassingsweekend Vol Leven.

- Geri en Joyce

Via vrienden aan deze plek gekomen en ik denk dat ze jaloers zullen zijn dat wij al hebben kunnen proeven van deze fijne plek, heerlijk eten, mooie natuur.

- Arno en Tessa

Het waren twee onvergetelijke dagen. Genoten van de rustgevende omgeving. De sfeer in de herberg is heel hartelijk. Het eten is uit de kunst.

- Anja en Nico

In het volle leven is koken tot kunst verheven. Rust en sfeer waren genot. Bedankt en tot ziens.

- Ans en Roel

Dank voor de zorg met aandacht. Dank voor het heerlijke eten; kookkunst vanuit het hart!!

- Roland en Christine

Wat een geweldige tip van mijn collega. Een fantasierijke en smaakvolle keuken, mooie kamer en inrichting, prachtige omgeving en een hartelijk ontvangst. Een plek om te genieten en terug te komen.

- Sylvia

Wederom (5e keer) hebben we het heerlijk gehad. Het menu is telkens weer een aangename verrassing.

- Ansje, Rob, Joost en Marianne

Een plek om bij te komen en terug te komen, om uit en tegelijk thuis te zijn, met sfeer en visie, plus een culinair talent in de bossen van Appelscha. Dank!

- Ineke en André

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief