Suite

De suite is gelegen op de begane grond en geeft toegang tot de binnentuin. Beide suites hebben een apart slaap- en zitgedeelte en eigen sanitair. Er is een goede bedbank aanwezig, waardoor het mogelijk is met zijn vieren in deze kamer te verblijven. Voor b.v. een gezin een ideale plek om te verblijven. Voor een extra bed en ontbijt betaald u 45,00.

De prijs is op basis van verblijf van 1 nacht met twee personen, inclusief ontbijt. Bij verblijf van meer dan 1 nacht bieden we €7,50 korting per persoon per nacht. Kiest u voor een arrangement van twee overnachtingen plus een avond diner, dan betaalt u €183,50 pp.

 

€ 150,00

Kamer met eigen sanitair

Een kamer op de eerste verdieping met eigen sanitair. In de kamer staan twee losse bedden. De prijs is op basis van verblijf van 1 nacht met twee personen, inclusief ontbijt. Bij verblijf van meer dan 1 nacht bieden we €7,50 korting per persoon per nacht. 

Kiest u voor een arrangement van twee overnachtingen plus een avond diner, dan betaalt u €168,50 pp.

 

€ 135,00

Kamer met gedeelde sanitair

We hebben drie kamers op de eerste verdieping met gedeelde sanitair. In de kamers staan twee lossen bedden. Een van de kamers heeft een extra slaapbank, waardoor u hier met vier personen kunt verblijven. Voor een extra bed en ontbijt betaald u 45,00 pppn. We hebben badjassen hangen om het kleine stukje over de gang naar de douche en het toilet te overbruggen.

De prijs is op basis van verblijf van 1 nacht met twee personen, inclusief ontbijt. Bij verblijf van meer dan 1 nacht bieden we €7,50 korting per persoon per nacht. 

Kiest u voor een arrangement van twee overnachtingen plus een avond diner, dan betaalt u €153,50 pp.

 

 

€ 120,00

Kampeerkeet

In de moestuin, omringd door de groenten en de bloemen staat onze kampeerkeet. Een klein ‘huisje’ , waar het heerlijk wakker worden is in het tweepersoonsbed. Toilet en douche bevinden zich in het hoofdgebouw.

De kampeerkeet wordt alleen voor minimaal twee nachten verhuurd. De prijs is op basis van verblijf van twee personen inclusief ontbijt per nacht.  Kiest u voor een arrangement van twee overnachtingen plus een avond diner, dan betaalt u €148,50 per persoon.

 

 

€ 100,00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief