Suite

De suite is gelegen op de begane grond en geeft toegang tot de binnentuin. Beide suites hebben een apart slaap- en zitgedeelte en eigen sanitair. Er is een goede bedbank aanwezig, wardoor het mogelijk is met zijn vieren in deze kamer te verblijven. 

De prijs is op basis van verblijf van 1 nacht met twee personen, inclusief ontbijt. Bij verblijf van meer dan 1 nacht bieden we €10,00 korting per nacht. Kiest u voor een arrangement van twee overnachtingen plus een avond diner, dan betaalt u €158,50 pp.

 

€ 140,00

Kamer met eigen sanitair

Een kamer op de eerste verdieping met eigen sanitair. In de kamer staan twee lossen bedden. De prijs is op basis van verblijf van 1 nacht met twee personen, inclusief ontbijt. Bij verblijf van meer dan 1 nacht bieden we €10,00 korting per nacht.

Kiest u voor een arrangement van twee overnachtingen plus een avond diner, dan betaalt u €143,50 pp.

 

€ 115,00

Kamer met gedeelde sanitair

We hebben drie kamers op de eerste verdieping met gedeelde sanitair. In de kamers staan twee lossen bedden. Een van de kamers heeft een extra slaapbank, waardoor u hier met vier personen kunt verblijven. Douche en toilet is op de gang.

De prijs is op basis van verblijf van 1 nacht met twee personen, inclusief ontbijt. Bij verblijf van meer dan 1 nacht bieden we €10,00 korting per nacht.

Kiest u voor een arrangement van twee overnachtingen plus een avond diner, dan betaalt u €128,50 pp.

 

 

€ 100,00

Kampeerkeet

Iets verder op het erf, achter de bomen staat onze kampeerkeet. Een klein ‘huisje’ aan de rand van het bos. Heerlijk wakker worden in het tweepersoonsbed door de fluitende vogels. Toilet is op 10 meter afstand en de douche in het hoofdgebouw.

De kampeerkeet wordt alleen voor minimaal twee nachten verhuurd. De prijs is op basis van verblijf van twee personen inclusief ontbijt per nacht.  Kiest u voor een arrangement van twee overnachtingen plus een avond diner, dan betaalt u €237,00.

 

 

€ 80,00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief