Logeren

''Het is als een erg goed restaurant waar je na afloop gewoon kunt blijven hangen en daarna in een heerlijk zacht bed duikt.’

Herberg Het Volle Leven beschikt over zes tweepersoonskamers,twee suites en een kampeerkeet.  U kunt kiezen uit kamers met of zonder eigen sanitair. De kamers zijn eenvoudig maar sfeervol en gerieflijk ingericht. De suite beschikt over een slaap- en zitgedeelte met eigen sanitair en heeft een deur naar de tuin.

Bekijk onze kamers

 

Op eigen erf

Onze herberg ligt op ruim 1 hectare grond, dus genoeg ruimte om lekker te luieren. Bijvoorbeeld in de rustieke loungebanken waar u zich kan terugtrekken met een boek. Of neem plaats onder het prieeltje in de intieme binnentuin. Bij mooi weer kunt u ontbijten en dineren op ons terras.

Vanuit onze tuin of het erf loopt of fietst u zo het bos in. 

In de herberg kunt u op twee plekken ontspannen vertoeven rond een houtkachel die op de koude dagen brandt. 

Bed & Breakfast

Bij overnachting hanteren wij de B&B-formule, waarbij we tussen 9.00 uur en 10.00 uur een uitgebreid ontbijt serveren. Voor de lunch zijn er genoeg leuke uitspanningen in de omgeving. Informeer naar de opties voor speciale gelegenheden. 

Diner

Vanaf 18.00 uur kunt u bij ons terecht voor een eersteklas vegetarisch verrassingsmenu van drie gangen. Borrelen kan natuurlijk eerder.

Dieren welkom

Honden zijn welkom, maar graag in overleg. Verder beschikt de herberg over twee paardenboxen voor gasten die graag met hun eigen paard of pony de prachtige natuur willen verkennen. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief